Спорт для всіх –здоров’я дітей

 16.07.2015
Одеська область

З метою забезпечення оздоровлення та повноцінного відпочинку дітей у літній період 12 липня 2015 року на спортивному майданчику управління у справах сім’ї, молоді та спорту Котовської міської ради центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провів спортивно - розважальні естафети серед дітей профільних таборів відпочинку.

Діти із задоволенням випробовували свої сили в різноманітних

естафетах, які виховують не лише фізичні, але й морально – вольові якості: передача предметів; ритмічна естафета з палицями; пірнаючий м’яч; велогонки; сіамські близнюки та інші цікаві і веселі естафети з перешкодами.

У змаганнях взяли участь 40 дітей, які складали 4 команди. Кожен учасник намагався принести перемогу загону. Кожен виявив гарні командні та індивідуальні спортивні здібності, дружню підтримку та співчуття.

Вболівальники гаряче підтримували своїх друзів вигуками та гаслами. Проводили змагання завідувач відділом спортивно – масової та фізкультурно – оздоровчої роботи центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Конюхов В.В. та інструктор – методист центру Мельниченко Г. П.

По закінченню змагань всі учасники отримали солодкі подарунки від центру «Спорт для всіх».