Спорт у кожен оздоровчий табір!

 16.06.2016
Одеська область

Головним у фізкультурно-оздоровчій, спортивно- масовій роботі в літній канікулярний період Одеського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» є - втілення в життя пріоритетного завдання з розвитку рухової активності серед дітей, підлітків та молоді, організація активного відпочинку дітей, залучення їх до систематичних занять фізичною культурою та спортом, пропаганда здорового способу життя. «Ні дня без рухової активності» - головний девіз «Олімпійського літа» в оздоровчих таборах, за місцем проживання у місцях відпочинку.

9 червня на стадіоні «Спартак» м.Одеса проведено спортивний захід для учнів оздоровчого табору загальноосвітньої школи –ліцей №53.

Першим етапом спортивного заходу була товариська зустріч з міні-футболу, в якій залюбки взяли участь азартні, запальні хлопчики.

А потім дві команди - 30 п’ятикласників долали естафети з м’ячами, обручами, скакалками, іншими предметами. «Веселі старти» були дійсно веселими, радісними, емоційними. Учасники показали свою кмітливість, спритність, швидкість, витривалість, терпіння, реакцію та вміння у скрутну хвилину підтримати один одного.

Усі отримали грамоти, м’ячі та книжки від відділення НОК України в Одеській області.

Підводячи підсумок, можна відмітити, що кожен спортивний захід додає дітям фізичного розвитку, умінь та навичок.