Тернопільщина: День селища Гусятин

 05.07.2017
Тернопільська область

У минулу неділю гусятинці зустрічали гостей селища розвагами та спортивними заходами.

Відділ культури, туризму, молоді та сім’ї, фізкультури і спорту Гусятинської селищної ради спільмо з ФСТ «Колос – спорт для всіх» провели цілий ряд змагань, присвячених Дню селища Гусятин, Дню Молоді, та Дню Конституції України.

На стадіоні «Збруч» відбулись півфінали кубка району з футболу. В першому матчі зустрічались команди «Олімпія» с.Клювинці та «Вікнини» с.Вікно, в другому «Зоря»м.Хоростків та «ФК Котівка» с.Котівка. В фіналі зустрінуться географічні сусіди команди «Олімпія» та «Зоря».

Паралельно відбувався турнір з пляжного волейболу. Дванадцять команд боролись за нагороди. Рівних не було команді з м.Хоросткова в складі Володимира Ноги та Володимира Подольського, другою була команда господарів в складі Івана Венгера та Юрія Мажучи, третіми стали гості з села Васильківці в складі Степана Музички та Василя Федорейка.

Спортивне свято продовжили учасники змагань з гирьового спорту та армреслингу. В першій дисципліні переміг Ігор Дейкало, другим був Микола Андріїв, третім став Михайло Басараб, в другій перемогу виборов Андрій Цвях, друге місце посів Олександр Ворона, а третє виборов Петро Стиранка.

Для найменших учасників спортивного свята проводились велоперегони в яких на нагороди чекали переможці в трьох номінаціях різних вікових груп.

Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та грамотами Гусятинського селищного голови Михайла Михайловича Левицького.