Фестиваль «Здоровий спосіб життя» з нагоди свята Підгайцівської ОТГ

 03.07.2019
Волинська область

Фестиваль «Здоровий спосіб життя» з нагоди свята Дня Молоді пройшов на Волинщині. Для учасників організували естафети  «Тато, мама, я - спортивна сім’я » і змагання серед дітей ДНЗ «Веселі старти».

До спортивної програми свята входили різноманітні конкурси зі стрибків на скакалці, перетягування линви, кидків баскетбольним м’ячем, у вправах з підніманні гирі 24 і 16кг, турнір з волейболу та футболу. 

Основними цілями та завданнями спортивної програми є сприяння духовному і фізичному розвитку молоді; формування традицій і культури здорового способу життя; організація активного змістовного дозвілля за місцем проживання та відпочинку; залучення населення до систематичних занять фізичною культурою та спортом; створення умов для підтримання індивідуального здоров’я людини, як стану повного фізичного та психічного благополуччя.

Впродовж свята працівники Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх» провели пропагандистську Всеукраїнську інформаційно-профілактичну акцію «Червона картка» - «Реальність починається з тебе!».

По завершенню свята переможців та призерів як в командних, так і в індивідуальних видах спорту та конкурсах було відзначено грамотами, дипломами та призами від організаторів та спонсорів заходу.