ІІ Фестиваль «Спорт для всіх – за здоровий спосіб життя» серед працівників місцевих центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»

 17.11.2017
Волинська область

14 листопада 2017 року в місті Володимир-Волинський в спортивно-оздоровчому комплексі міського центру ФЗН «Спорт для всіх» «Олімп», що на вулиці Драгоманова, 20 відбувся ІІ Фестиваль «Спорт для всіх – за здоровий спосіб життя» серед працівників місцевих центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Головним ініціатором та організатором цього заходу виступив Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

На урочистому відкритті змагань з привітальним словом виступив начальник управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради В'ячеслав Петрук, який побажав всім учасникам міцного здоров’я, енергії та натхнення. Директор Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх» Володимир Новосад розповів, що працівники центрів повинні не тільки залучати населення області до пропаганди здорового способу життя, а і на власному прикладі показувати мотивацію щодо занять фізичною культурою та спортом.

У Фестивалі прийняло участь 36 учасників з місцевих центрів. Це команда з обласного центру, міських центрів: Луцьк, Володимир-Волинський, Нововолинськ, Оваднівський та Зимнівський сільські ЦФЗН.

Програма Фестивалю включала п’ять видів: дартс, шахи, шашки, настільний теніс та плавання.

Переможцями стали: в змаганнях з дартсу серед чоловіків Олександр Бродоса (Нововолиськ) серед жінок Людмила Луцюк (Володимир-Волинський), у змаганнях з настільного тенісу серед чоловіків Людвик Балаж (Овадно), а серед жінок Ніна Лисенко (Луцьк), у змаганнях з шашок серед чоловіків Ігор Дзюбак (Луцьк), серед жінок Ірина Лебідь (Володимир-Волинський), у змаганнях з шахів серед чоловіків Микола Проскуровський (Луцьк), серед жінок Ольга Проскуровська (Луцьк), У змаганнях з плавання серед чоловіків віком до 35 років Олег Хом’як (Луцьк), у віковій категорії 46-54 років Юрій Остромецький (Луцьк), а у віковій категорії серед чоловіків 55 і старших переміг Віктор Глинюк (Нововолинськ).

Перемогу у змаганнях з плавання серед жінок віком 46-55 років святкувала Ольга Муляр з команди обласного ЦФЗН «Спорт для всіх», а серед жінок у віковій категорії до 35 років Анна Гандзюлевич (Володимир-Волинський).

Усі переможці та призери змагань були нагороджені медалями та дипломами від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».