«Граємо за Україну разом!»

 10.01.2018
Запорізька область

5 січня 2018 року в м. Пологи Запорізької області пройшли зональні обласні змагання з міні – футболу серед юнаків 2003 – 2004 року народження. Турнір триває під гаслом «Граємо за Україну разом!»

За словами Олега Рибченка, директора обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ЗОР, сьогодні це вже третій ігровий день. До цього змагання вже відбулися у Василівці та в місті Енергодар.

У змаганнях взагалі беруть участь 21 команда. За результатами відбіркових змагань, із чотирьох зон залишиться дві команди, які далі будуть змагатися за медалі переможців.

Директор наперед поділився, що фінал буде проходити саме в Пологах. Пан Олег наголосив, що змагання проходять за підтримки Управління молоді фізичної культури та спорту Обласної Державної Адміністрації .

Наприкінці до нашої розмови приєднався директор ДЮСШ Віктор Кулініч , який повідомив, що чудовими новорічними подарункам и для учасників команди став презент від ТОВ Гірничодобувної компанії «Мінерал». А саме – придбання новенької форми для змагань та тренувальних кофт для усіх учасників.

Кому ж дістануться медалі?

Турнірний день закінчився з такими результатами:

 

ДЮСШ – 1 Пологи – ДЮСШ – 2 Пологи 4 : 1

«Отаман» - «Бізон» 5 : 2

ДЮСШ – 1 Пологи – ДЮСШ «колос» 7 : 1

«Отаман» - ДЮСШ – 2 Пологи 4 : 3

«Бізон» - ДЮСШ «Колос» Вільнянськ 5 : 2

«Отаман» - ДЮСШ – 1 Пологи 4 : 4

«Бізон» Більмак – ДЮСШ – 2 Пологи 5 : 2

«Отаман» Гуляйполе – ДЮСШ «Колос» 4 :1

«Бізон» Більмак – ДЮСШ – 1 Пологи 5 : 6