Перші переможці - перші пологівці

 15.02.2016
Запорізька область

В спортивному комплексі Пологівської ДЮСШ КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради спільно з Управлінням молоді, фізичної культури та спорту Запорізької облдержадміністрації та за підтримки обласної асоціації фут залу провів фінал першості області з фут залу серед юнаків 2001 р.н. під гаслом «Граємо за Україну разом!»

 

У спортивних змаганнях, які розпочалися 03 січня 2016 року, прийняли участь 27 команд юних футзалістів з різних регіонів області. У фіналі виборювали нагороди : ДЮСШ Пологи, «Мегаполіс» та СДЮЩОР «Космос» Запоріжжя, ДЮСШ Бердянськ, «Аріс» Мелітополь. Нажаль команда Василівського району, яка мала всі шанси вибороти призове місце, не прибула на змагання.

 

На урочистому відкритті заходу учасників привітали: мер міста Пологи Юрій Коноваленко, директор ОЦ ФЗН «Спорт для всіх» Олег Рибченко та голова Пологівської районної федерації футболу Леонід Корольов.

 

За підсумками фінальних двобоїв перше місце вибороли юнаки пологівської ДЮСШ (директор ДЮСШ Іван Сіденко, тренер Віктор Кулініч). На другому та третьому місцях представники обласного центру – відповідно СДЮЩОР «Космос»(тренер Ігор Сарський) та «Мегаполіс» ( тренер Юрій Кравченко).

 

Переможці та призери змагань отримали кубки, медалі та грамоти обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» та футбольними м’ячами від обласної федерації футболу.