Понад 1000 одеситів вийшли на Всесвітнього дня ходьби

 12.10.2015
Одеська область

4 жовтня 2015 року Одеська область долучилася до Всесвітнього дня ходьби, в рамках спортивно-масових заходів міжнародної організації TAFISA, що об'єднує понад 130 країн світу.

На Всесвітній день ходьби вийшли понад 1000 одеситів та гостей міста, аби у родинному колі, колі друзів та однодумців пройтися центральними вулицями міста, парками, скверами, Трасою Здоров`я.

В акції взяли участь люди різного віку в тому числі діти дитячих садочків, учні та молодь.

Понад 150 учнів Одеського професійного ліцею будівництва і архітектури разом з учителями фізкультури: Сергієм Марусіним, Артемом Гудіним та малюки дитячого садка радісно пройшли алеями Старобазарного скверу.

“День ходьби” вийшов за рамки одного дня. 6 жовтня вихованці школи-інтернат для глухих дітей № 91 разом з вихователями, директором Віктором Малій та працівниками центру «Спорт для всіх» проходили дистанцію навколо школи.

Любителі ходьби кажуть: «У нас завжди є із собою два доктори : права нога і ліва нога. Всього 5 кілометрів енергійної ходьби в день можуть зробити значно більше для здоров'я, ніж будь-який медик або психолог ». І правда, ходьба - майже універсальний вид тренування, оскільки підходить усім, не вимагає особливого устаткування (за винятком гарного взуття), ходьбою можна займатися за любої погоди і в будь-якому віці. Отож приєднуйтесь ставайте прихильниками ходьби та будьте здоровими.