В Одесі відроджено спортивні заходи з екстримальної велоїзди

 08.11.2016
Одеська область

Дорослішають, набираються досвіду і організаторських здібностей волонтери Одеського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Ще не так давно Ігор Порожнюк допомагав Центру у проведенні фізкультурно-оздоровчих, спортивних заходів та й сам приймав участь у різних велосипедних змаганнях .

А , заздалегідь перед 5 листопада з волонтерською групою любителів велосипедистів оновили та підготовили трасу з різними трамплінами та перешкодами до екстримальних змагань з MiniDH.

Тож у суботній сонячний вихідний день на трасі здоров’я, біля «Глечика» зібралася чимала кількість любителів екстремального виду спорту, вболівальники, прохожі.

Церемонію відкриття спортивного заходу вела начальник відділу «Спорт для всіх» - Анна Вернідуб. Лунали призиви до занять фізичною культурою і спортом, та щирі побажання. Бадьорого настрою додавав хореографічний колектив «Нове покоління», художній керівник Порожнюк Лора.

Своєчасно, як і оголошувалося, розпочалися заїзди за трьома категоріями: Хардтейли, Підвіси та Юніори. Це дійсно екстрим , драйв та дійство для сміливих, безстрашних та мужніх хлопців.

Протягом всього заїзду чергувала Швидка допомога.

Участь у змаганнях взяли одесити і гості з інших міст України.А переможцями стали:

Хардтейли:

1-е місце Владислав Лисенков (Луганськ)

2-е місце Владислав Берлін (Одеса)

3-е місце Віктор Лазутин (Крим)

Підвіси:

1-е місце Максим Радіонов (Одеса)

2-е місце Анатолій Янков (Миколаїв)

3-е місце Олександр Капітанов (Білгород-Дністровський)

Юніри:

1-е місце Кирил Дацько (Одеса)

2-е місце Руслан Белунов (Одеса)

3-е місце Владислав Шульц (Одеса)

Підтримали спортивний захід обласна комунальна організація «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Одеське обласне відділення Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Національна організація скаутів України», вело магазини «Пропаганда» і «Giant».

Змагання пройшли на позитивній ноті. Переможці були нагороджені грамотами, медалями, кубками та призами . Всі учасники задоволені і з нетерпінням чекають наступних змагань.