"Мама, тато, я – спортивна сім’я” на Запоріжчині

 25.06.2019
Запорізька область

У червні 2019 року на шкільному спортивному майданчику села Велика Знам’янка, що на Запоріжжі, відбувся спортивно-розважальний захід  “Мама,тато,я – спортивна сім’я ” приурочено  до дня батька.

Дійство зібрало близько 20 дітей та 20 дорослих (батьків) ДНЗ «Берізка» та «Оленка» та чимало вболівальників, які прийшли підтримати свою команду.

Організаторами заходу  виступили КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради Велико Знам’янський сільський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Запорізького обласного відділення НОК України.

Головною метою є формування у дітей дошкільного віку сталої традиції до занять фізичною культурою і спортом; покращення рівня фізичного стану дітей за допомогою фізичних вправ і рухливих ігор; формування основ здорового способу життя та організація змістовного активного дозвілля дітей; формування патріотичних почуттів підростаючого покоління, які засновані на відповідальності та гідності за свою команду.

На заході були присутні головний спеціаліст КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради  Клець Ірина, директор Велико Знам’янського сільського центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Баранов Вадим, методист дошкільної освіти Кириленко Ольга та Отець Анатолій.

Чудова ранкова погода та  бадьорий настрій захопив усіх після розминки під назвою «Карусель» - вчителів, які допомагали у суддівстві, самих дітей та батьків. Діти та батьки у чудовому гральному настрої були налаштовані на найбільшу кількість перемог у десяти цікавих естафетах, але як завжди у змаганнях перемогла дружба.

Усі учасники отримали грамоти за участь та подарунки від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради та НОКу України Запорізької області.

Мама,тато,я – спортивна сім’я на Запоріжчині