Спортивно-танцювальний фестиваль«На хвилі спорту» в Одесі

 17.08.2020
Одеська область

Активно та спортивно, драйвово пройшов вихідний 15 серпня у парку імені Горького м.Одеса. Працівники Одеської обласної комунальної організації «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проведи для відпочиваючих фізкультурно-оздоровчий захід «На хвилі спорту».

Спортивно-видовищне дійство проходило біля сцени «Ракушка» . У програмі : фітнес-руханка для всіх бажаючих та майстер-клас від художнього керівника Центру сучасної хореографії «Фокус» Жанни Вітранюк; показовий калейдоскоп спортивної , сучасної хореографії у виконанні вихованців Центру; запальний брейк-данс хлопців Одеського дитячо-юнацького спортивного клубу вуличних танців «Райзинг Старс» під керівництвом Максима Івановського; спортивно-танцювальний флешмоб та танцювальні батли і конкурси .

Усі учасники спортивного , активного дозвілля показати свої фізичні і танцювальні навики, а найвправніші ще й отримали подарунки - сертифікати на безкоштовні заняття танцями.

Захід пройшов енергійно, весело, з гарним настроєм та з усіма вимогами дотримання правил  безпеки, протидії запобіганню інфекцій.