«Спорт, що нас об'єднує»

 21.12.2022
Запорізька область

 

17 грудня в смт. Кушугум Запорізького району в гімназії «Престиж» проводився турнір з футболу серед юнаків, присвячений Різдвяним святам, під гаслом «Спорт, що нас об'єднує».

В змаганнях прийняли участь команди 2007-2010 р.н. з незвичними назвами: «Каламбур», «Біба-Боба» та «Металург».

На заході були присутні: Голова Кушугумської територіальної громади Володимир Сосуновський, директор Балабинської гімназії «Престиж» Жанна Вінніченко, директор КЗ «Центр культури, спорту та дозвілля» Кушугумської громади Ангелина Калниш, працівники відділу фізичного здоров'я населення КУ «Централізована бухгалтерія закладів та установ молоді, фізичної культури та спорту» ЗОР - Едуард Ліфенцев та Ірина Клець.

Попри військову ситуацію в Україні та в регіоні, юні футболісти з безстрашністю вийшли на футбольне поле. Не дивлячись на ще досить маленький вік, хлопці у спортивній боротьбі проявляли себе на майданчику. Дух суперництва на футбольному полі, але за межами - добрі товарищі та друзі, які розуміють ситуацію й об‘єднані однією ціллю - перемогою.

Команди, які посіли призові місця були нагороджені медалями, а переможці отримали футбольний м'яч для подальших тренувань.

Організаторами заходу виступили: Кушугумська селищна рада та відділ фізичного здоров’я населення КУ «Централізована бухгалтерія закладів та установ молоді, фізичної культури та спорту» Запорізької обласної ради.

Окреме спасибі висловлюємо Євгену Парфьонову – координатору програми Президента «Активні парки – локації здорової України» в Кушугумській громаді за ініціативу та проведення цього заходу на високому рівні.