Новини

Вінницька область

«Ти зможеш, якщо зміг я!» в смт Головно

17 жовтня 2019 року були проведенні заходи «Ти зможеш, якщо зміг я!» серед дітей в Головненській спеціальній загальноосвітній школі-інтернат для дітей сиріт і дітей позбавлених батьківського піклування.

У Вінниці відбувся чемпіонат України з шашок-64 серед юніорів та юнаків з класичної,швидкої та блискавичної гри

З 23 по 30 березня 2017 у м. Вінниця відбувся чемпіонат України з шашок-64 серед юніорів та юнаків з класичної,швидкої та блискавичної гри , у якому прийняло участь 170 шашистів з 14 областей України та м. Києва.

Обласна семінар-нарада з директорами місцевих центрів ФЗН «Спорт для всіх»

31 березня 2016 року у місті Луцьку (вул. Винниченка 67) відбулась обласна семінар-нарада директорів місцевих центрів ФЗН «Спорт для всіх» та фахівців з організації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи.

На Вінниччині триває «Олімпійське літо-2015»

На Вінниччині обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та обласним відділенням НОК України в рамках Всеукраїнських заходів «Олімпійське літо» успішно триває фізкультурно-спортивні заходи «Олімпійське літо» в дитячих оздоровчих закладах області.

Спортивний фестиваль «Купальські розваги» пройшов на Вінниччині

7 липня Вінницький обласний центр «Спорт для всіх» провів спортивний фестиваль «Купальські розваги у парку «Дружби народів» біля Вишенського озера. В фестивалі взяли участь відвідувачі парку – учасники свята Івана Купала.

«Студентський туристичний фестиваль 2015»

В рамках проекту «За здоровий спосіб життя» Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене» в м. Вінниці 2 дні - 20 та 21 червня 2015 року проходив «Студентський туристичний фестиваль 2015» серед команд ВНЗ I-IV рівня акредитації.

Олімпійське літо в пришкільних таборах Вінниці

На виконання розпорядження голови облдержадміністрації «Про організацію відпочинку та оздоровлення дітей Вінницької області влітку 2014 року» з 4 по 19 червня 2015 року обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з обласним відділенням НОК України та управлянням у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації у пришкільних таборах загальноосвітніх шкіл міста Вінниці проводяться спортивно-розважальні заходи в рамках Всеукраїнської акції «Олімпійське літо».

У Віниці пройшов фінал обласних змагань Мама, тато, я – спортивна сім’я». Переможці приїдуть в Київ

Фінал обласного етапу Всеукраїнського фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я» пройшов 25 квітня 2015 року на Центральному стадіоні ЦПКВ ім. Горького м. Вінниці.

Сторінка 1 із 2