Фестиваль з доджболу знову в РДГУ

 02.12.2019
Рівненська область

В Рівному фестиваль з доджболу пройшов вже втретє. Цьогоріч фестиваль з доджболу знову стартував в РДГУ.

Ідея ознайомлення молоді з цим новим для них видом спорту, організація та  проведення змагань належить комунальному закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

У доджболі тривалість кожного раунду складає сім хвилин, а гра ведеться до двох перемог однієї з команд. Той колектив, який вибив всіх, або більшу кількість гравців суперника, вважається переможцем. А щоб упередити травматичність, використовуються спеціальні м'ячі. До речі, їх у грі шість.

– Перед участю у цьогорічному фестивалі кожна з восьми команд пройшла чимало етапів теоретичної підготовки та самих тренувань. Всі учасники добре знайомі з правилами та вже виробили свою власну тактику ведення гри, – ділиться співорганізатор заходу, завідувач кафедри теорії і практики фізичної культури і спорту РДГУ Вадим Кіндрат.

У підсумку – найкращий результат показала команда групи «Ф–31». Друге  місце вибороли студенти групи «Ф–11», а бронзові нагороди дістались команді групи « Т–21». По закінченні фестивалю переможці та призери були нагороджені  дипломами, медалями, кубками і призами від організаторів.