#OlympicLab завітав до пластунів Рівненщини

 01.11.2020
Рівненська область

Черговий тур Всеукраїнського спортивно-інтерактивного заходу серед дітей та молоді #OlympicLab відбувся в дитячо-юнацькому оздоровчому комплексі «Слава», що в смт Клевань. Учасниками заходу стало юнацтво міської молодіжної організації «Станиця Рівне Пласту – національної скаутської організації України» та осередку Пласту в смт Клевань. Організатори дійства, а це Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області за підтримки комунального закладу «Обласнийцентр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, обрали для спілкування з дітьминапрямок «Розвиток/добробут – пізнай себе».

Сьогодні до пластунів  завітав майстер спорту України з пауерліфтингу Михайло Марчук. Спілкування про спорт, навчання, самовдосконаленнята їх значення в житті видалося жвавим і цікавим. Розповіді атлета про своє захоплення  спортом викликали у юнацтва чимало запитань, на які спортсмен охоче і докладно відповідав.

Після короткого знайомства, учасники приступили до практичної частини заходу. Всі бажаючі мали змогу долучитися до спортивних індивідуальних конкурсів.Також, окрім можливості особисто познайомитися з Михайлом і зробити з ним спільне фото, юнаки та дівчата мали нагоду позмагатися між собою ще й у вікторині на спортивну тематику. Організатори визначили найбільш ерудованих щодо олімпійських видів спорту та вручили їм призи.

На згадку про участь у проєкті #OlympicLab всі учасники отримали сувеніри від Національного олімпійського комітету України.