Підсумки конкурсу «СпортЕрудит»

 23.05.2022
Рівненська область

Сьогодні Європейський Союз стоїть пліч-о-пліч з Україною, надаючи всебічну підтримку від військової до гуманітарної.

Мільйони громадян знайшли прихисток від війни у країнах ЄС. Осторонь не стоять зірки Європейського та світового спорту і всіляко підтримують нашу країну. Для того, щоб більше дізнатись про таких героїв комунальний заклад
«Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області запропонували краянам взяти участь в інтелектуальному конкурсі «СпортЕрудит», завданням якого стала вікторина «Європейські спортсмени допомагають Україні». На десять запропонованих питань, правильно відповіли 13 учасників:
Заборський Олександр, Пивоварчук Ольга (м. Рівне), Бондар Олександр, Заводовська Тетяна (м. Корець), Сергійчук Катерина і Галина, Радчук Вікторія і Володимир (с.Камʼяне-Случанське), Мельник Михайло (с. Карасин), Цибульська Світлана (м. Кременець), Герман Лариса (смт Степань), Хильчук Марія (с. Вітковичі), Поруцко Олександра (с. Війниця).
За умовами конкурсу серед них було проведено Random, який і визначив переможця. Вітаємо з перемогою у конкурсі активну учасницю наших заходів Вікторію Радчук!