Визначено найспортивніші громади Рівненщини

 02.11.2020
Рівненська область

Вже традиційно у літній період на Рівненщині проходять Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи«Олімпійське літо», а у вересні - фізкультурно-оздоровчі заходи з нагоди Дня фізичної культури та спорту України. Це заочні змагання, які об’єднували в собі різноманітні масові заходи, спортивні ігри, руханки, що проходили на спортивних майданчиках, стадіонах, в спортзалах області.

Комунальним закладом «Обласний центр фізичногоздоров’янаселення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради підведено підсумки за наданими звітами щодо спортивних активностей з районів, міст та ОТГ області. Переможці та призери визначались за співвідношенням учасників заходів, до кількості жителів територіальної одиниці.

Отож, призові місця у Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходах для дітей в літній канікулярний період та заходах в оздоровчих таборах «Олімпійське літо»вибороли:

І місце – Сарненський район;

ІІ місце – Острозька ОТГ;

ІІІ місце – Демидівська ОТГ.

Трійка лідерів у фізкультурно-оздоровчих заходах з нагоди Дня фізичної культури та спорту Україниу Рівненській області сформуваласьнаступним чином:

І місце – громада м. Сарни;

ІІ місце – громада с. Вовковиї Демидівського району;

ІІІ місце–громада с. Борщівка Малолюбашанської ОТГ.

Вітаємо переможців! На них чекають заслужені  кубки, дипломи та призи від Відділення НОК України в Рівненській області, яке було співорганізатором заходів.