Руханка у стилі Zumba

 05.08.2020
Сумська область

01.08.2020 Сумським обласним центром фізичного здоровя населення "Спорт для всіх" за підтримки управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації та відділенням НОК України в Сумській області  провели вже традиційну суботню розминку, тренування "Zumba", тренування з хокею на траві та вікторину на Олімпійську тематику.


Привітати учасників завітали:
- начальник управління молоді та спорту СОДА  Євген Походня,
- голова відділення НОК України в Сумській області  Олена Петрова,
- директор КЗ СОР "Сумський обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх"  Александр Гриценюк.
Проводилися заходи, що передбачають організацію тренувань з тренерами, спортсменами, спортивними федераціями з метою залучення громадян до регулярних занять фізичною культурою і спортом та пропагандою здорового способу життя.


Спортивну суботню руханку для всіх вікових категорій провела майстер спорту зі спортивної акробатики, тренер групових та індивідуальних занять з фітнесу Крістіна ЧЕРЕДНИК.
Також, всі охочі, які полюбляють танцювати, зануритись у запальні танці на тренуванні «Zumba» під керівництвом сертифікованого тренера танцювального проекту «Живи танцюючи!» – Олени Шкурат.


Вихованці Сумської обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву "Динамо" з хокею на траві продемонстрували навички володіння ключкою під керівництвом тренерів-викладачів: майстра спорту міжнародного класу – Діани Тагієвої та Заслуженого тренера України – Наталії Кукаріної.

116877586 3378205662246295 8168978492562170070 o