АНОНС! З 6 по 9 травня 2016 року відбудеться Чемпіонат Тернопільської області зі спортивного туризму

 22.04.2016
Тернопільська область

Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення

«Спорт для всіх»

 

АНОНС!

З 6 по 9 травня 2016 року на околиці с. Застав’є в урочищі Тернопільського району відбудеться

Чемпіонат області зі спортивного туризму серед юнаків

з виду пішохідний туризм

(присвячений Вячеславу Будзиновському

галицькому українському політику, публіцисту, історику)

 

До участі у змаганнях допускаються збірні команди районів, міст Тернополя і Чорткова. У разі участі в змаганнях більше як однієї команди від району та міст Тернополя і Чорткова при проходженні мандатної комісії представник району, міст Тернополя і Чорткова, визначає команду, результат якої буде зараховуватись у залік ХХ Спортивних ігор учнівської молоді Тернопільщини.

Виступ додаткових команд від районів, міст обласного підпорядкування у Чемпіонаті за попередньою згодою, можливий при наявності резерву суддівського часу на окремих дистанціях змагань або у всій програмі. Результати виступів цих команд буде враховано у підсумках Чемпіонату.

Команда ТОКЦТКСЕУМ, організатора заходу, виступає у Чемпіонаті.

Учасниками команд є учні, що навчаються у загальноосвітніх школах, ліцеях, гімназіях, які народилися після 01.09.1998 року до 2001 року. Учасники 2002 року народження допускаються до участі у змаганнях за наявності спеціального допуску лікарсько-фізкультурного диспансеру.

Усе спорядження, що застосовується для подолання дистанції, повинно мати дозвіл ГСК (заступника головного судді з техніки безпеки).

 

Загальне керівництво підготовкою та проведенням змагань здійснюють Департамент освіти і науки та сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації, Тернопільський обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», Тернопільська обласна федерація спортивного туризму України.

Контактні телефони: роб. тел 0352 25-39-53 – обласний центр туризму; моб. тел. 0673505593 – Роман Романишин.