«Олімпійське літо» побувало у Краснокутському дендропарку Харківської області

 08.07.2016
Харківська область

6 липня комунальною установою «Харківський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»» за підтримки Департаменту молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації було проведено фізкультурно-оздоровчі заходи для дітей в літній канікулярний період в оздоровчих таборах «Олімпійське літо» в заміському оздоровчому закладі «Каразінський» на теренах одного з найстаріших дендропарків України, історія якого налічує понад 200 років.

70 дітлаків взяли участь у різноманітних естафетах та випробуваннях. Цілий фейєрверк позитивних емоцій вирував на мальовничій галявині поблизу «Острова кохння» під час проведення змагань.

Найкраще з проходженням естафет впоралася команда «Олімпійці-2», трішки поступились їм діти, котрі назвалися «Чемпіони», які за підсумками стали другими, а бронзові нагороди здобула команда «Олімпійці».

По закінченню змагань переможці та призери були нагороджені кубками та медалями КУ ХОЦФЗН «Спорт для всіх», а також були відзначені грамотами та сувенірами від Харківського обласного відділення НОК України.