«Веселі старти на льоду»

 26.02.2016
Харківська область

30 січня 2016 року на хокейному майданчику КУФКС «МЦФЗН «Спорт для всіх»-«Спартак»» за підтримки комунальної установи «Харківський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»» відбулося прекрасне дитяче спортивне свято на свіжому повітрі із справжніми дорослими емоціями та азартом.

Участь у «Веселих стартах на льоду» взяли учні ЗОШ № 6. Змагальна програма складалася з трьох конкурсів: «Човникова естафета», «Ланцюжок» та «Гонка переслідування на час».

За підсумками трьох етапів І місце посіла команда «Переможець». Та хоч переможець «Веселих стартів» був виявлений, фактично у змаганнях перемогла дружба. Учасники змагань отримали не тільки призи та медалі, а і вже традиційно солодкі подарунки. Одним вони посилили смак перемоги, іншим – підсолодили маленьку гіркому, але головне – дозволили смачно завершити цікаві рухливі конкурси на свіжому повітрі, що тільки на користь для дитячого організму.

Навіть по закінченні змагань діти довго ділились враженнями про перебіг подій на льодовій арені «Спартаку». А головне, всі учасники цього веселого спортивного заходу висловили одностайне бажання і наступного року приймати участь у таких змаганнях.