Спортивно – масовий захід до Дня Незалежності України на Хмельниччині

 05.09.2017
Хмельницька область

24.08.2017р. Хмельницький обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" провів спортивно – масовий захід серед всіх верств населення з нагоди Дня Незалежності України, який проходив у м. Хмельницькому на Майдані Незалежності. У програму заходу входили змагання з дартсу серед юнаків та дівчат, чоловіків та жінок; показові виступи спортсменів з гирьового спорту, дзюдо, тхеквондо, рукопашного бою, фехтування. Участь взяло біля 800 осіб.

Змагання проводились з метою залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, пропаганда здорового способу життя, формування морально – вольових рис характеру та патріотичних почуттів дітей, організація активного відпочинку.

З привітальним словом виступив директор центру – Олександр Якушев.

У змаганнях з дартсу серед юнаків І місце посів Черніюк Нікіта, ІІ місце – Буча Даніїл, ІІІ місце – Баворовський Вадим; серед дівчат І місце – Поліщук Катя, ІІ місце – Лемішевська Софія, ІІІ місце – Мрачковська Валерія; серед жінок І місце – Комар Катя, ІІ місце – Войтова Наталія, ІІІ місце – Мацьоха Ірина; серед чоловіків І місце посів Войтов Ігор, ІІ місце – Вешко Валерій, ІІІ місце – Бланарь Сергій.

Призери змагань з дартсу нагороджені грамотами, брелками, вимпелами та призами ХОЦФЗН "Спорт для всіх".