«Олімпійське літо» завітало до табору «Ровесник» у Червонограді

 19.07.2016
Львівська область

Вже традиційно, щороку упродовж літніх канікул оздоровчо-лікувальний комплекс «Ровесник», що знаходиться поблизу шахтарського Червонограду на Львівщині, приймає кожної табірної зміни понад 500 дітей. В рамках літнього відпочинку проводяться різноманітні заходи, але особливою втіхою для дітвори є змагання з різних видів спорту.

Тож і цього року в рамках всеукраїнської акції НОК України «Олімпійське літо» діти мали змогу показати свої вміння зі швидкого бігу на короткі дистанції, плаванні, настільного тенісу, підтягуванні на поперечині, стрибків на скакалці, а також у командних іграх - волейболі та футболі. Серед відпочиваючих дітей були й школярі з Луганщини – вихованці Кремінської загальноосвітньої школи-інтернат та Гірської обласної спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернат, які активно брали участь у всіх спортивних змаганнях та конкурсах.

На святкування до табору завітали виконавчий директор відділення НОК України у Львівській області, учасниця зимових Олімпійських ігор в Ліллехаммері Христина Опьола-Подгрушна; начальник відділу фізичної культури та спорту Червоноградської міської ради Валерій Гаврилюк, заступник директора обласного центру «Спорт для Всіх» Валерій Янюк та інші гості.

При цьому усі призери змагань були нагородженні медалями та грамотами, а також подарунками з олімпійської символікою від НОК України й передусім щиро побажали успіхів національній олімпійській збірний у Ріо-де-Жанейро.

Відтак особливі слова подяки заслужили педагоги й увесь колектив «Ровесника» на чолі з директором Василем Карвацьким за активне сприяння у популяризації олімпійського руху та здорового способу життя серед дітей та підлітків під час літнього відпочинку у таборі.