«Не лінуйся, рухайся!» у Корабельному районі м. Миколаєва

 31.08.2020
Миколаївська область

Миколаївський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки управління молоді та спорту ОДА  продовжують впроваджувати відкриті мультиспортивні простори в рамках Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Не лінуйся! Рухайся!».   

Цієї суботи 29 серпня  тренування на свіжому повітрі відбулось у Корабельному районі м. Миколаєва, біля СКПБ «Водолій».

Ранкову руханку  провели заслужений майстер спорту України зі стрибків у воду, фіналістка 4х Олімпійських ігор, бронзовий призер Чемпіонату світу, 17 кратний призер Чемпіонатів Європи Олена Федорівата майстер спорту міжнародного класу зі стрибків у воду, бронзовий призер Перших Європейських Олімпійських ігор, багаторазова чемпіонка України та призер міжнародних змагань Діана Шелестюк.

Також до проведення ранкової руханки долучились багаторазові призерки чемпіонатів України, кандидати у майстри спорту України, вихованки відділення синхронного плавання КДЮСШ Україна та МО ШВСМ.

Глядачі заходу побачили тренування відділень легкої атлетки, синхронного плавання, стрибків у воду, гандболу та футболу.

Наступною датою проведення активностей стане 5 вересня. Всі небайдужі до спорту запрошуються зранку до Ленінськогорайону м. Миколаєва(стадіон спорткомплексу «Зоря»)! Будьте активними та спортивними!