«Спорт для всіх – для дорослих і малих!»

 04.10.2016
Миколаївська область

30 вересня Миколаївський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з популярною Миколаївською командою по Воркауту побували в гостях у дітей загальноосвітньої школи-інтернату №5.

Для всіх присутніх команда спортсменів виступила з екстремальним та захоплюючим шоу-номером, демонструвавши різні елементи воркауту.

Понад 200 дітей від малого до великого зібралось на майданчику аби подивитися та прийняти участь у такому видовищному заході.

Для всіх бажаючих перед початком конкурсів спортсмени провели розігріваючу розминку.

А далі розпочалось найцікавіше – конкурси, де кожен бажаючий міг продемонструвати свою силу та позмагатися за звання найсильнішого у своїй номінації.

Чи мало цікавих номінацій було:

- підтягування на турніку;

- «найдовший вис на турніку»;

- віджимання від підлоги;

- елемент «стільчик»;

- елемент «утримання кута» та ін..

В кожному конкурсі призери та переможці були нагороджені грамотами, медалями, а також подарунками від центру «Спорт для всіх». Також всі учасники отримали заохочувальні призи та сокову продукцію від ТОВ «САНДОРА».

Фінальним етапом заходу став сюрприз від команди з Воркауту – фрістайл.

Екстримальні силові та гімнастичні вправи на турніках та брусах.

Діти були в шаленому захваті й отримали не тільки подарунки, а й задоволення від майстер-класу та приклад здорового способу життя.

Миколаївський обласний центр «Спорт для всіх» висловлює велику подяку Миколаївській команді з Воркауту та ТОВ «САНДОРА» за допомогу в проведені заходу.