У товариському матчі зустрілися команди Одеського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» та Інтернет-порталу «Перемога»

 15.06.2015
Одеська область

На відкритому міні-футбольному майданчику в одеському Парку Перемоги відбувся товариський матч, присвячений Дню журналіста, в якому зійшлися команди Одеського обласного центру фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» та Інтернет-порталу «Перемога».

Зустріч є результатом довготривалої дружби та співпраці між Одеським обласним центром та представниками засобів масової інформації.

Незважаючи на те, що поєдинок був товариським, він вийшов вельми напруженим, інтригуючим і результативним. За 50 з гаком хвилин ігрового часу команди забили у ворота один одного 19 м'ячів, а перемогу здобули представники Інтернет-порталу «Перемога» 10: 9.

Покер у складі «переможців» оформив головний редактор «Перемоги» Леонід Францескевіч, по дублю на свій рахунок записали Сергій Брухно і Вадим Шпаченко, ще по разу відзначилися Ігор Явкин і Леонід Борисов, а ось воротар команди - 15-річний Костянтин Волянський не реалізував свої можливості, не забив пенальті у другому таймі. Зате він чудово проявив себе під час післяматчевої серії 6-метрових (команди вирішили позмагатися ще й у «лотереї») - і сам забив, і кілька ударів суперника парирував.

Команда Інтернет-порталу «Перемога» виграла з явною перевагою - 6: 3 . Така ось гра слів: «Перемога» здобула дві перемоги у Парку Перемоги.

За команду «Спорт для всіх» по три голи в матчі забили Сергій Задерей, Євген Лебединський, дубль оформив Артур Тітоход, а Дмитро Беленко відзначився один раз.

Перемога стала своєрідним привітанням з Днем журналіста від Одеського обласного центру фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх».