«Веселі старти» - «Круті ігри» у місті Теплодар

 12.11.2019
Одеська область

6 листопада працівники  Одеського обласного та  Теплодарського міського ЦФЗН „Спорт для всіх” і Теплодарської загальноосвітньої школи I-III ступенів провели фізкультурно-оздоровче, спортивне свято.

Яскравий початок, запальний флешмоб створив святковий настрій.

Десять комбінованих естафет з різноманітним яскравим спортивним інвентарем: класики, стрибунець, котигорошко, парний футбол, танцювальний батл, конвеєр, гулівер, біатлон, хватько, ягоди  - перетворились у справжні спортивні баталії між командами шестикласників «Круті діти» та «Смайлики». А в перервах між естафетами були розминки і фізкультурні вправи.

Привітали усіх присутніх та наголосили на  активізації рухової активності; активному спортивному дозвіллі,  у тому числі всією сім’єю; здоровому способу життя, як основної складової здоров’я  - Теплодарський міський голова Михайло Жовнір,  директор обласного центру «Спорт для всіх» Алла Куликовська.

Крім них у суддівській колегії були заступник міського голови, начальник управління освіти, культури і спорту Олександр Ковальов, начальник відділу освіти Оксана Компанієць  та директор ДЮСШ   Анатолій Баланюк.

Протягом спортивного свята на майданчику панували  гарний настрій, позитивні емоції, командний дух, спортивний азарт.

Від обласного центру «Спорт для всіх» діти отримали в подарунок спортивний інвентар , а усі, хто у м.Теплодар сприяють розвитку фізичної культури і спорту, залученню населення до занять фізичною культурою , масових фізкультурно-оздоровчих заходів – грамоти і подяки.

 Перед спортивним заходом відбулася зустріч працівників Одеського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” з Теплодарським  міським головою, начальниками структурних підрозділів міської ради та спортивним активом міста.

Обговорено пріоритетні завдання міського центру  „Спорт для всіх” , зокрема,  втілення нових, ефективних форм і методів   надання фізкультурно-оздоровчих послуг усім верствам населення,  в тому числі активного сімейного дозвілля, формування  здорового способу життя , особливо серед дітей та молоді.