АНОНС! Яка найспортивніша сім’я на Рівненщині?

 12.05.2020
Рівненська область

З нагоди Міжнародного дня сім’ї, який традиційно відзначається у світі 15 травня, всім активним сім’ям пропонуємо долучитись до обласного конкурсу «Мама, тато, я – спортивна сім’я».

Організатори – комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області, запрошують до участі команди-сім’ї з Рівненської області в складі: дитина до 14 років включно (не залежно від статі), мати та батько. Цьогоріч спортивні активності будуть проходити за місцем проживання.

Щоб взяти участь у Конкурсі необхідно виконати наступні дії:

-        здійснити підписку на сторінку «Спорт для всіх Рівненщини» у соціальній мережі «Фейсбук»;

-        поширити допис про даний Конкурс на своїй сторінці з позначкою «Публічно»;

-        зняти відео відповідно до умов положення Конкурсу та розмістити його у події «Обласний Конкурс «Мама, тато, я – спортивна сім’я» на сторінці «Спорт для всіх Рівненщини» у соціальній мережі «Фейсбук» за посиланням https://www.facebook.com/events/1357939381067302/.

-        фото документу, що підтверджує особу та вік дитини (свідоцтво про народження, ID-картку), необхідно надіслати приватним повідомленням організаторам в соціальній мережі Фейсбук.

Всі деталі за посиланням: http://sportforall.rv.ua/?page=3&article=2129

            Відео прийматимуться до 18 травня 2020 року (до 11 год. 00 хв.). Від однієї команди приймається лише одне відео. Перемогу у Конкурсі здобуває та команда, що показала найкращий час виконання завдання. 

            Підсумки Конкурсу будуть висвітлені до 16 години 18 травня 2020 року на сторінці у соціальній мережі Фейсбук «Спорт для всіх Рівненщини».

 Не втрачайте свій шанс! Призи вже чекають на вас!!

Пресслужба «Спорт для всіх Рівненщини»