Молодші учні Рівненського НВК «Колегіум» - переможці!

 08.02.2016
Рівненська область

Вручити нагороди переможцям до навчального закладу завітав директор КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх», голова Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області Микола Петренчук. Він привітав учнів молодших класів та їх педагогів, які зібралися з цієї нагоди, зі ще одним їхнім здобутком у впровадженні олімпійських ідеалів у життя молоді. Ця перемога стала закономірним продовженням традицій олімпійського виховання учнів, які вже міцно укорінилися у «Колегіумі». Його вихованці постійно беруть активну участь у різноманітних спортивно-масових заходах, досягаючи вагомих результатів. Зокрема, тутешня команда «Екстрим» під керівництвом вчителя фізкультури Олега Левенця була неодноразовим призером та переможцем Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя». Тож, не дивно, що й «Олімпійський куточок» «Колегіуму» був визнаний найкращим в області.

 

Під бурхливі оплески та захоплені вигуки малечі Микола Петренчук вручив заступнику директора Рівненського НВК «Колегіум» Тетяні Чабанюк кубок і диплом КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призи Відділення НОК України у Рівненській області. А кращий в області «Олімпійський куточок» поповнився книгою голови НОК України Сергія Бубки «Життя у польоті» та іншими виданнями на олімпійську тематику.

 

Скориставшись піднесенням, викликаним в учнів церемонією нагородження, працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради одразу запропонували їм взяти участь у фестивалі здорового способу життя і позмагатися у спортивних естафетах. Вмовляти дітей не довелося, адже вони завжди готові до спортивної боротьби. Вже незабаром на старті стояли команди третьокласників, одягнені у форму різних кольорів. За кольорами футболок вони й визначили назви своїх команд. Отож, після короткого ознайомлення з умовами естафет на дистанціях замиготіло калейдоскопічне розмаїття «Червоних», «Синіх», «Жовтих», «Зелених» спортсменів. Учасники змагань демонстрували своє зіграність у парних естафетах «Фітбол» і «Футбол», та індивідуальну вправність у естафетах «Флорбол» і «Влучний кидок».

 

У завзятому суперництві перемогу виборола команда «Зелених». Друге місце посіли «Жовті», третє – дісталося «Синім». Переможці та призери нагороджені дипломами КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призами Відділення НОК України у Рівненській області. Пам’ятні сувеніри дісталися всім учасники змагань.

 

Та, найголовніше, діти отримали задоволення від активного руху та спортивного суперництва, підтвердивши свою відданість принципу: головне – не перемога, а участь, який незмінно сповідується у Рівненському НВК «Колегіум”.