«Олімпійське літо» повертається в «Хрінники»

 05.08.2016
Рівненська область

Комунальне підприємство Дитячий санаторій «Хрінники» став місцем проведення чергового етапу Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей в літній канікулярний період «Олімпійське літо».

Цього разу працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» запропонували дітям взяти участь в програмі заходу, котра складалася з ряду командних естафет та індивідуальних конкурсів.

До складу кожної команди увійшли діти різних вікових категорій, але це не лише не завадило їм показати хороші результати, а й дало змогу проявити злагодженість і командний дух. Старші діти допомагали молодшим, що створило на майданчику не стільки атмосферу спортивних змагань, як цікавого та інтерактивного свята, де цінність мала в першу чергу не перемога, а хороший настрій і відчуття командної підтримки.

Проте навіть в такій приємній атмосфері потрібно було визначати переможців. Цього разу фортуна схилилася на бік команди «Еліта», котра стала першою; друге місце дісталося команді «Приколісти»; а третіми стали діти, котрі назвалися «Коноплянки».

В індивідуальних конкурсах брали участь лише найкращі учасники, яких дуже гучно підтримували їх друзі, тому поступатися не збирався ніхто. В загальному підсумку переможцем конкурсу зі скакалкою стала Гаврильчик Олександра; у вправі з обертання обручів на талії перемогла Коровай Іванка; Добровольський Андрій зумів найдовше жонглювати футбольним м’ячем; а Михальчук Роман був найвлучнішим у вправі з накидання кілець на конуси.

Всі переможці та призери були нагороджені дипломами та призами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та сувенірами від Відділення НОК України в Рівненській області.

Наступним «Олімпійське літо» в себе прийме дитячий санаторно-оздоровчий комплекс «Агатівка».