«Олімпійське літо» знову повертається на Гощанщину

 20.07.2017
Рівненська область

Кожної зміни в дитячому санаторно-оздоровчому комплексі «Агатівка» відбуваються змагання у рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Олімпійське літо». Організацією і їх проведенням займаються працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

Організатори подарували дітлахам справжнє спортивне свято. Учасники заходу вийшли на майданчик театралізованим парадом. Юні олімпійці на урочисте відкриття вишикувалися у складі команд, з емблемами, девізами та гаслами. Факелоносець та прапороносці, одягнені у стилізовані давньогрецькі хітони, внесли символи олімпійського руху – вогонь та прапор. Під звуки Державного гімну України Державний прапор та прапор Національного олімпійського комітету України замайоріли на щоглі, а в спеціально підготовленій чаші спалахнув вогонь «Олімпійського літа». Піднесення настрою учасникам та вболівальникам надав виступ місцевого колективу художньої самодіяльності.

Цього разу вихователі та діти сформували одразу 9 команд. «Спарта», «Олімп», «Булава», «Українські отамани» і ще багато інших колективів боролися між собою в п’яти командних естафетах. Аби здобути перемогу бодай в одній, їм потрібно було не лише продемонструвати індивідуальну майстерність, а й високий рівень командної роботи. Краще ніж іншим, це вдалося команді з оригінальною назвою «220». Мабуть саме стільки одиниць виміру електричної напруги було на майданчику під час їхніх виступів.

Але звісно не лише вони були відзначені за підсумками заходу. Всі команди-призери, та навіть ті, кому не пощастило дістатися п’єдесталу, отримали сувеніри від організаторів змагань. Також, свої нагороди отримали й переможці індивідуальних спортивних конкурсів.