«Ти зможеш, якщо зміг я» у Мізоцькій школі-інтернаті

 02.12.2015
Рівненська область

До цієї школи, що у селі Мізоч Здолбунівського району, працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради черговий раз завітали 26 листопада 2015 року, щоб залучити її вихованців до Всеукраїнських святкових спортивних заходів «Ти зможеш, якщо зміг я» серед дітей-вихованців дитячих спеціальних закладів.

Тутешня дітвора зустрічає їх завжди радо, бо спортивні заходи їй дуже подобаються. Діти добре пам’ятають свої попередні перемоги. І не лише у стінах рідної школи. Багатьом з них випала нагода брати участь у заходах «Олімпійського літа» під час відпочинку у санаторно-оздоровчих закладах. Тож, тепер вони, разом з гостями, згадали приємні миттєвості минулого літа і заходилися допомагати їм облаштовувати спортзал, щоб знову поринути у вир спортивної боротьби.

Було очевидно, що й цього разу діти з нетерпінням чекали нових змагань. Вони підготували чимало малюнків на спортивну тематику. У багатьох з них юні художники відобразили своє розуміння масового спорту, використавши, навіть, гасло «Спорт для всіх», чим дуже потішили гостей. Автори кращих робіт отримали призи від Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області.

Охочих позмагатися у комплексі естафет виявилося багато. Вихованці школи сформували шість команд. Вони по черзі проходили дистанції, демонструючи свою вправність у володінні фітбольним, футбольним, баскетбольним і волейбольним м’ячами. Перемогти старалися всі. Однак, судді об’єктивно оцінили досягнення кожної команди. Перемогу вони віддали команді «Сокіл». Друге місце вибороли «Орли». «Бронзові» відзнаки отримала команда «Метеор».

Переможці та призери змагань нагороджені дипломами КЗ ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призами від відділення НОК України у Рівненській області. Всім учасникам крім хорошого настрою дісталися й пам’ятні сувеніри та спортивна атрибутика.