Захоплюючі спортивні змагання для дітей у Клесові

 21.12.2022
Рівненська область

 

Днями у Клесівському закладі дошкільної освіти № 3 «Веселка» було гамірно та весело. Адже, до них завітали організатори спортивного свята «Перший старт», працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. А саме цей садочок обрали не випадково. Адже, координатор соціального проєкту «Активні парки» Клесівської ТГ Юлія Кучер та місцеві дошкільнята нещодавно стали переможцями в обласному спортивно-масовому заході «Здорова дитина – здорова країна».
Окрім урочистостей з нагородження, на дітвору очікували спортивні змагання «Перші старти», програма яких складалась із 5-ти естафет. Кожен новий старт ставив перед малятами цікаві завдання. Десь їм потрібно було швидше за суперників пробігти крізь спеціальний «тунель», а десь і продемонструвати вміння у володінні різними м’ячами. Юні спортсмени намагались старанно виконати всі умови, якомога швидше подолати дистанцію і передати естафету.
Скориставшись нагодою, організатори також відвідали Чудельський ЗДО «Казка» Вирівської ТГ. Адже, у співпраці з місцевим координатором соціального проєкту «Активні парки» Галиною Сергійчук вони вибороли третє місце у обласному спортивно-масовому заході «Здорова дитина – здорова країна». Кубок, медаль, дипломи від КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та сувеніри від Відділення НОК України у Рівненській області стануть їм гарною згадкою про спортивно та активно проведений час.

#Активні_парки_Рівненщина