“Олімпійське літо” набирає обертів на Тернопільщині

 19.06.2019
Тернопільська область

Олімпійське літо” в нашій країні  проходить з травня по серпень 2019 року на стадіонах, спортивних майданчиках, у літніх оздоровчих таборах, парках та місцях масового відпочинку та проживання населення.

Головною метою заходів є залучення дітей та молоді до систематичних занять фізичною культурою та спортом, організація активного відпочинку.

Вищеназвані заходи проходять і на Тернопільщині. У п’ятницю, 14 червня 2019  року працівники Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” організували проведення фізкультурно-оздоровчих заходів в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку “Збруч”, смт. Скала –Подільська,  Боршівського району, що на Тернопільщині.

Після проведення інструктажу  серед суддів – вожатих та одночасно волонтерів щодо суддівства змагань, організатори розпочали цікаві різноманітні  спортивні  випробування для учасників. Діти взяли участь в десяти різноманітних естафетах на швидкість, спритність влучність та координацію рухів.

Чудова сонячна погода сприяла проведенню змагань та створювала гарний настрій в учасників  та  організаторів.

Під час проведення змагань, взявши участь у всіх естафетах, діти виховували різноманітні фізичні якості та волю до перемоги.

 “Талони  здоров 'я” діти обмінювали на призи з логотипом “Спорт для всіх” від Тернопільського обласного центру фізичного здоров 'я населення “Спорт для всіх”, сертифікати та призи від Тернопільського обласного відділення НОК України,  та   постійного спонсора -Видавництва «Школярик».

На цьому тижні Обласний центр “Спорт для всіх” запланував провести фізкультурно-оздоровчі заходи у стаціонарному дитячому закладі оздоровлення  та відпочинку “Барвінок”, села Мшанець, Зборівського району, колективному міжгосподарському дитячому оздоровчому закладі “Промінь”, села Долина, Теребовлянського району, заміському оздоровчому закладі “Сокіл” для дітей та учнівської молоді , села Чорний ліс, Збаразького району.

Також у суботу, 22 червня 2019 року, під час проведення “Олімпійського дня”, у парку ім.Т.Г.Шевченка, міста Тернополя, відбудуться змагання з міні- футболу на майданчику ЮКА та вуличного баскетболу.

“Олімпійське літо" набуває обертів.