Теребовлянщина святкує день Святого Миколая по міні-футбольному

 13.12.2017
Тернопільська область

До Дня Святого Миколая Тернопільський обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» сумісно з Теребовлянським центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», що на Тернопільщині, та Теребовлянською районною федерацією футболу організували проведення сумісного розіграшу кубка району з міні-футболу, присвяченого Дню Святого Миколая.

Жеребкування команд відбулося ще 28 листопада 2017 року, а безпосередньо змагання вже розпочались 2 грудня на майданчику зі штучним покриттям місцевого стадіону «Колос» та триватимуть аж до 23 грудня 2017 року.

За умовами змагань команди, які займуть у своїх зонах перше та друге місця, виходять до фінальної частини змагань, у якій буде визначено переможця кубка району з міні-футболу. А охочих взяти участь у змаганнях виявилось аж двадцять чотири спортивних колективи. А саме, команди із сіл: Кобиловолоки, Микулинці, Гайворонка, Теребовля, Лошнів, Ласківці, Варваринці, Залавє-1, Іванівка, Бурканів, «Група Здоров'я», Дворіччя, Залавє-2, команда «М'яспром», Мшанець, ДЮСШ, Ветерани, Ілавче, Струсів, Долина, Підгайчики, Хмелівка, Гумниська, Гвардійське.

Команди поділено на п'ять груп, а до пів-фіналу, який відбудеться 17 грудня вже вишли команди з Гайвроронки, Залав'я, Бурканова, Струсова.

А 19 грудня за вихід до фінальних змагань змагатимуться команди з Лошнева, Іванівки, колективи «М'яспром» та «Ветерани». Турнір саме у розпалі, а за два місця у півфіналі команди ще боротимуться між собою.

Фінальні змагання відбудуться 23 грудня 2017 року на Теребовлянському стадіоні «Колос» об 11 годині.

Організатори бажають успіху усім командам-учасницям!

Вітаємо всіх учасників та вболівальників з чудовим та добрим наступаючим святом Святого Миколая!