«Ти зможеш, якщо зміг я» побували на Чортківщині

 30.12.2015
Тернопільська область

Всеукраїнські святкові спортивні заходи „Ти зможеш, якщо зміг я” серед дітей – вихованців дитячих спеціалізованих закладів, що розпочались у листопаді цього року триватимуть до кінця грудня.

 

Випробування передбачають різноманітну спортивну програму – це естафети, змагання з різних видів спорту, різноманітні конкурси та вікторини на спортивну тематику та інші спортивні активності. Різноманітні спортивні змагання організовуються і на Тернопільщині. „Ти зможеш, якщо зміг я” побували на Чортківщині.

 

Чортківський районний центр фізичного здоров’я населення „ Спорт для всіх” спільно з обласним центром „Спорт для всіх” у Чортківській загальноосвітній школі-інтернаті І-Ш ступенів з 23 по 25 грудня провели  змагання з баскетболу та шашок.

 

Спортивний зал не міг вмісти величезну кількість вболівальників,   які під час баскетбольних баталій приходили до спортивного залу, щоб підтримати свої улюблені команди 9-А, 9-Б класів та збірні 10 та 11 класів. Не один день тривав турнір з баскетболу, в результати виявились такими.

 

Перше місце у змаганнях з баскетболу виборола команда 11-х класів, друге місце завоювала команда 10-х класів, третє місце посіла команда 9-Б класу, а четвертими стали учні 9-А класу.

 

Шанувальники шашок мали змогу випробувати свої сили, та визначити, хто з них найсильніший в інтелектуальних баталіях. „Шахові битви”, порівняно з баскетбольними, збирали не меншу кількість вболівальників. Перше місце у першості Чортківської загальноосвітньої школи - інтернату І-Ш ступенів з шашок серед юнаків виборов Олександр Стухляк, друге місце завоював Максим Біда, третє місце посів Олексій Беженарь.

 

Серед дівчат перемогу здобула Наталія Свирида, друге місце виборола

 

Юлія Типа, третє місце посіла Юлія Данилюк, четверте місце у Наталії Захарчук.

 

Переможці та призери отримали грамоти,  медалі, блокноти, ручки з логотипом „Спорт для всіх” від Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”.