Цілий місяць тривали спортивно-масові заходи на Теребовлянщині

 23.12.2015
Тернопільська область

Теребовлянський районний центр „Спорт для всіх” спільно з Тернопільським обласним центром фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” у навчально-виховному комплексі Тернопільської обласної ради м.Теребовля з 16 листопада по 20 грудня організували проведення змагань з різних видів спорту та розваг для діточок.

 

У програмі були „Веселі старти”: „Коник-стрибунець”, „Силач”, „Перетягування линви” серед учнів третіх класів, змагання з настільного тенісу для учнів 8-11 класів, змагання з шахів і шашок для всіх бажаючих, також конкурс малюнка на спортивну тематику. Двадцять п'ять днів тривали захоплюючі спортивні випробування, а всього у змаганнях взяли участь 197 дітей-учнів вищезгаданого навчального закладу. Від наймолодших, учнів

 

п'ятого класу, аж до старшокласників, сім команд-учасниць змагались у волейболі, а переможцем стала команда 7 класу, друге місце вибороли учні 11 класу, третє місце посіли юні волейболісти 5 класу.

 

Змагання з настільного тенісу проходили у трьох вікових групах. У молодшій віковій групі перемогу здобув Тарас Бугай, друге місце зайняв Максим Мокрицький, третє місце посів Юрій Яворський.   У старшій віковій групі   перше місце виборов    Ігор Демида, друге місце здобув Володимир Іванів, третє місце посів Ярослав Костюк. Серед дівчат у настільному тенісі перемогла Мар'яна Приймак, друге місце виборола Христина Канська, третє місце посіла Налисник Наталя.

 

У змаганнях з шашок перемогу здобув Володимир Іванів, друге місце виборов Михайло Шкаферак, третє місце посів Ростислав Бучак. П'ятничка Марія здобула перемогу у змаганнях з шашок серед дівчат, друге місце виборола Вікторія Дудар, третю сходинку п'єесталу пошани посіла Надія Пелехата. У змаганнях з шахів переміг Максим Сагаль, друге місце виборов Назар Трендовацький, третє місце посів Олег Ганчик.

 

Весело та із захопленням діти змагались і у „Веселих стартах”. Перше місце виборола команда учнів 4-Б класу, друге місце виборола дружна команда 4-А класу, третє місце посіла команда 3Б класу.

 

У конкурсі малюнку на спортивну тематику перемогу здобула Ольга Сороцька, друге місце виборов Максим Сагаль, третє місце посіла Марія Рептак.

 

Сподіваємось, що ці захоплюючі старти спонукатимуть учасників до занять фізичною культурою і спортом протягом усього їх життя.

 

Переможці та призери отримали грамоти, медалі, блокноти з логотипом „Спорт для всіх” від Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”, зошити від ТОВ Видавництва „Школярик” та значки від Тернопільського обласного відділення НОК України.