У Тернополі відбувся Олпійський день -2016

 30.06.2016
Тернопільська область

Справжне споривне дійство – Олімпійський день відбулось у неділю, 26 червня на Театральному майдані м.Тернополя. Свято розпочалось о 15 годині. У програмі заходу відбулись легкоатичні забіги у віковіх групах від 7 до 30 років і старші, показові виступи з воркауту за участю польських спортсменів, показові номери спортсменів Тернопільщини з різних видів спорту, сімейна гра від ТМ "Ласунка", змагання серед дітей до 1 року "Спритний повзунець", ріхливі ігри та майстер-класи, конкурс малюнку на асфальті "Моє Олімійське літо", змагання на роликових ковзанах, пізнавальні локації від екстрених служб м.Тернополя.

Активні учасники отримали нагороди від партнерів свята ТМ "Ласунка", ТМ "Микулинецькі напої", ПП "Колумбус", меблевого торгового центру "Home Express", туристичного агенства " Coral Travel".

Організатори: Тернопільська міська рада, управління у справах

сім' ї, молодіжної політики і спорту, Тернопільське обласне відділення НОК України, Тернопільський міський центр фізичного здоров'я населення, Тернопільський обласний центр фізичного здоров 'я населення.