«Спортивна зима» продовжується

 03.02.2017
Волинська область

Заходи за Всеукраїнською програмою «Спортивна зима» цього разу відбулися у селі Липляни, Ківерцівського району. Спортивне свято організували працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» для вихованців Липлянської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат для дітей, які потребують корекції фізичного та розумового розвитку.

Юнаки з 5 по 8 клас змагалися в трьох естафетах: «Санчата», «Флорбол», «Фітбол». Діти були неймовірно щасливими, оскільки мали чудову можливість позмагатися на свіжому морозному повітрі. В ході змагань призові місця розподілилися наступним чином: третє місце виборола команда «Адідас», друге дісталося «Піратам», а переможцями стали «Тигри».

Учень 5-го класу Андрій каже, що йому подобаються ігри на вулиці.

«Мені дуже подобаються ігри на свіжому повітрі, бо якщо багато рухатися, грати і гуляти на вулиці, то будеш здоровим. З усіх естафет мені найбільше сподобалося кататися на санчатах», - розповідає учень.

У якості винагороди діти отримали грамоти від Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх», та спортивний інвентар від Всеукраїнського центру ФЗН «Спорт для всіх».