Володимирщина має талант

 02.06.2017
Волинська область

Протягом тривалого часу прихильники Володимир-Волинського районного конкурсу «Битва талантів» чекали на ім'я переможця. Цими вихідними у Володимир-Волинському палаці культури свято талантів організував голова ГО «Нова Ідея», фахівець Зимнівського сільського центру фізичного здоров'я населення Ярослав Кондисюк. Ярослав Сергійович розповідає, що ідея започаткувати шоу на кшталт «Україна має таланти» у нього виникла ще на початку року. До початку картингів було безліч приготувань. Організатору, вдалося створити два паралельних шоу у Володимир-Волинському районі під час яких пройшло 4 відбіркових етапи. У них представили свої таланти більше двох сотень людей, які підготували 149 номерів. Усі вони були дуже різноплановими, хоча переважали народні колективи.

«Ми довго думали, що може об'єднати жителів міста і району, відповідь прийшла майже одразу. Володимирщина – багата на талановитих людей. Саме тому виникла ідея створити такий проект, який буде цікавим та витребуваним кілька років. І допоможе талантам розкритися та дасть стимул до розвитку»,- каже організатор Ярослав Кондисюк.

На перемогу в «Битві талантів» і приз 10 тисяч гривень претендували 18 найсильніших та найздібніших учасників Володимир-Волинського району. У фінальному виступі кожен з них хотів проявити себе по-новому та вразити глядачів та суддів ще більше. На розгляд журі представляли різнопланові музичні та танцювальні номери, спортивні виступи із вуличного воркауту, гирьового спорту, ілюзіоністи. Надзвичайно складно було визначити призові місця, проте журі, до складу якого входили фахівці різних галузей, в тому числі Волинського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх», впоралося з цим завданням. Отже, третє місце і сертифікат на 3 тисячі гривень виборов сімейний колектив «Арифметика любові» з авторською піснею «Татова колискова» (с. Володимирівка), 2 місце та сертифікат на 5 тисяч гривень отримав ілюзіоніст Руслан Пальшин (с. Льотниче), який продемонстрував номер з фокусами, а переможцями стали учасниці книжкового клубу «Одарка», які представили комедійний номер «А без неї ніяк» (с. Хобултова). Колоритні, веселі та енергійні Наталія Дячук, Ірина Рудь, Ірина Бугай, Оксана Ткачик, Ніна Гнатюк - чудова команда не лише на сцені, а й на роботі. Керівник клубу «Одарка» Ірина Рудь каже, що девіз клубу «Одарка» - жінка може все!

«Нас об’єднала любов до книги та спільне бажання дарувати людям радість. Надзвичайно приємно, коли виходиш на сцену й тобі аплодують, від цього ми щасливі», - розповіла керівник Ірина Рудь.

Усі учасники отримали море позитивних емоцій та сувеніри.