Тренуванння просто неба стадіоні Класичного приватного університету «Локомотив»

 03.08.2020
Запорізька область

Тренуванння просто неба!

Вихідними на стадіоні Класичного приватного університету «Локомотив» відбулося чергове відкрите тренування з ушу.

Тренування проводилось стандартно з розминки, розтяжки, шпагатів та показових елементів наймолодших ушуїстів. Незважаючи на літні канікули, 14 спортсменів зібралися, щоб продемонструвати свої уміння та майстерність.      

Також ця подія стала приводом зустрітися старим друзям, які тренуються у різних тренерів-викладачів.

Тренування провів майстер спорту України міжнародного класу, тренер викладач - Данченко Максим.

На заході були присутні представник Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Валерій Огородник, директор комунальної установи «Централізована бухгалтерія закладів та установ молоді, фізичної культури та спорту» Запорізької обласної ради Андрій Кондратенко.

 Варто зазначити, що Запорізька обласна федерація ушу протягом 31 року  виховує переможців не тільки всеукраїнських змагань, а й чемпіонів міжнародного рівня. Спортсмени федерації складають більшу частину національної збірної України з ушу та регулярно захищають честь країни на змаганнях найвищих рівнів. Завдяки наполегливій праці спортсменів та тренерського складу обласна федерація є однією з найтитулованіших, а унікальний стиль запорізьких ушуїстів відомий далеко за межами України. На сьогодні  у федерації працюють 30 тренерів, у тому числі 3 заслужених тренерів України. Вони тренують  більше тисячі  вихованців серед яких: десять майстрів спорту України міжнародного класу, п’ятнадцять майстрів спорту України. 

Дуже вдячні Запорізькій обласній федерації тренерському колективу за професіоналізм та відданість справі.

08.08.2020 року в парку відпочинку «Дубовий Гай» відбудеться відкрите тренування з боксу. Початок в о 11.00

Зазначимо, що відкритті тренування проводяться щосуботи протягом останнього місяця літа. Управління молоді, фізичної культури та спорту закликає бути небайдужими та долучатись до занять фізичною культурою та спортом.