«Кубок воїна» на Житомирщині!

 02.02.2016
Житомирська область

Лінощам, хворобам - ні! Під таким гаслом минулими вихідними на базі ЖНАЕУ було проведено обласний спортивно-масовий захід з «карате-до» в рамках Всеукраїнської програми заходів в зимовий період «Спортивна зима 2016р.». Захід організовано Житомирським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з МДМГО клуб карате-до «БУДО» за підтримки управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської ОДА.

 

В змаганнях прийняли участь 170 учасників з десяти районів Житомирської області. Вік учасників заходу від 4р. до 15р. залежно від категорії. В перервах між поєдинками учасники та глядачі мали змогу поспостерігати за показовими виступами танцювальних колективів східних та бальних танців вихованців школи «Dens». Метою заходу було залучення дітей та молоді до систематичних занять фізичною культурою та спортом.

 

На відкритті змагань учасників привітали начальник управління сім’ї, молоді та спорту Світлана Миколаївна Гресь, директор Житомирського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» Адам Іванович Хільченко .

 

Переможці та призери заходу були нагородженні статуетками, медалями та дипломами Житомирського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» та кубками МДМГО клуб карате-до «БУДО».