Спартакіада «Спорт для всіх» серед дошкільнят міста Малин на Житомирщині

 26.11.2016
Житомирська область

60 хлопчиків і дівчаток старших груп із дитячих садків №1, №3, №8 «Ялинка» вийшли на старти змагань за програмою Спартакіади серед вихованців старших груп дошкільних навчальних закладів міста Малина, що пройшла 23 листопада в спортивному залі міської дитячо-юнацької спортивної школи, ініціатором і організатором якої є Малинський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

В програмі Спартакіади - стрибки у довжину з місця, човниковий біг 4х9 м, в яких визначалися особисті і командні місця, та метання тенісного м’ячика у вертикальну ціль – сугубо командний вид.

Кожна команда складалася із 10 спортсменів: 5 хлопчиків та 5 дівчаток, і до командного заліку враховувалися результати всіх десяти її учасників, а загальнокомандне місце визначалося за сумою місць, зайнятими дошкільнятами у окремих видах змагань.

Переможцем Спартакіади 2016 року серед вихованців старших груп дошкільних навчальних закладів міста Малина в загальнокомандному заліку стала команда «Каштанчик» із ДНЗ №8 «Ялинка»(завідувач Теремта Світлана Володимирівна) з сумою балів 5. ЇЇ представники були першими у стрибках у довжину з місця і човниковому бігу 4 х 9 м., а в метанні тенісного м’ячика в ціль – третіми.

На другому місці – «Капітошка» ДНЗ №8 «Ялинка»: у них другі місця в човниковому бігу і стрибках у довжину з місця та третє в метанні.

Третьою була команда «Серце патріота» ДНЗ №1 (завідувач Зарченко Наталія Володимирівна).

Всі команди-учасниці в окремих видах змагань нагороджені дипломами відповідно до зайнятих місць, а призери – кубками, медалями та дипломами від Малинського міського центру ФЗН «Спорт для всіх» та призами від спонсорів – підприємців Задорожного Володимира Івановича і Степаненка Олександра Миколайовича.

Крім того, завідувачі та вихователі-методисти дитячих садків, команди яких взяли участь в змаганнях, відзначені грамотами та подяками Малинського міського центру ФЗН «Спорт для всіх».