Традиційний обласний захід з футболу серед дівчат на кубок Житомирського обласного центру «Спорт для всіх»

 17.11.2017
Житомирська область

15 листопада 2017 року за ініціативи Житомирського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Житомирським торговельно-економічним коледжем Київського національного торговельно-економічного університету у спортивному залі коледжу відбувся обласний захід з футболу серед дівчат на кубок обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» в рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Спорт для всіх в парках і скверах».

Головною метою заходу є популяризація масових занять фізичною культурою серед різних верств населення за місцем проживання та в місцях масового відпочинку шляхом залучення дітей, підлітків та дорослих до занять з футболу, запровадження сучасних стандартів активного дозвілля, а також пропаганда здорового способу життя.

У справжньому футбольному святі, взяли участь 6 команд дівчат, а саме команда Житомирського торговельно-економічного коледжу Київського національного торгівельно-економічного університету, команда Березівської ЗОШ Житомирського району, команда ЗОШ №27 м. Житомира, команда Житомирського базового фармацевтичного коледжу ім. Г.С.Протасевича, команда Кооперативного коледжу та збірна команда Житомирської області.

На церемонії офіційного відкриття заходу були присутні: директор Житомирського торгівельно-економічного коледжу Київського національного торгівельно-економічного університету Губарєв Григорій Леонідович, директор обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» Хільченко Адам Іванович, дворазовий чемпіон Літніх Параолімпійських ігор 2012 року у Лондоні з легкої атлетики, Майстер спорту України міжнародного класу, призер Чемпіонатів Світу та Європи, Чемпіон України з бігу на короткі дистанції, викладач кафедри фізичного виховання торгівельно-економічного коледжу Царук Юрій Григорович.

Під час церемонії відкриття, директор Житомирського торгівельно-економічного коледжу Київського національного торгівельно-економічного університету Губарєв Григорій Леонідович отримав Подяку від Житомирського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» за популяризацію здорового способу життя і розвиток фізичної культури та спорту на Житомирщині.

В перервах між матчами відбувалися футбольні конкурси: «Удари по воротам», «Жонглювання», «Ведення на швидкість», «Удари на точність», «Кидок на дальність», «Пенальті», переможці яких отримували коробки цукерок. Цукерки переможцям вручали по черзі, головний суддя змагань, арбітр Федерації футболу Житомирської області, тренер з футболу, завідувач кафедри фізичного виховання торгівельно-економічного коледжу Ступаков Дмитро Вікторович та дворазовий чемпіон Літніх Параолімпійських ігор 2012 року у Лондоні з легкої атлетики, Майстер спорту України міжнародного класу, призер Чемпіонатів Світу та Європи, Чемпіон України з бігу на короткі дистанції, викладач кафедри фізичного виховання торгівельно-економічного коледжу Царук Юрій Григорович. Цукерки були надані Житомирським торговельно-економічним коледжем.

Призери заходу нагороджені дипломами та медалями, а переможець Кубком Житомирського обласного Центру ФЗН «Спорт для всіх».

Результати заходу:

1 місце – команда ЖТЕК;

2 місце – збірна команда Житомирської області;

3 місце – команда Кооперативного коледжу.

Також були визначені та нагороджені статуетками:

кращий гравець турніру – Мошковська Аліна(команда Житомирського базового фармацевтичного коледжу ім. Г.С.Протасевича);

кращий воротар – Щинявська Христина(команда Березівської ЗОШ Житомирського району);

кращий бомбардир – Маринець Марія(команда ЖТЕК).