Семінар-нарада «Фізична культура і спорт для всіх - сьогодення та перспективи» в Одесі

 04.12.2019
Одеська область

В ОЦФЗН «Спорт для всіх» відбулася нарада «Фізична культура і спорт для всіх - сьогодення та перспективи» за участю «Спорт для всіх» Одеської області та представників громадських організацій.

До речі із діючих 12 центрів «Спорт для всіх» були присутні представники із 10 Центрів.

Увага усіх присутніх була зосереджена на актуальних та пріоритетних  питаннях  : реалізація Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Одеській області на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація»;  використання  нових методів та інноваційних технологій у  проведенні фізкультурно-оздоровчої, спортивно-масової роботи серед усіх верств населення; формування родинних традицій занять фізичною культурою і спортом, активного сімейного дозвілля; інформаційно-пропагандиського  забезпечення  фізкультурно - оздоровчої,  спортивно - масової роботи; проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення України та моніторингу основних    показників рухової активності.

У ході наради були використані відео - ролики та презентації з перелічених питань.

Учасники семінару Сергій Клейбуков (м.Подільськ),  Тетяна Ніколаєва (м.Южне),  Евгеній Драган (м.Біляївка),  Ліна Алексієнко (м.Теплодар)  обмінялися  досвідом щодо організації та проведення фізкультурно-оздоровчої,  спортивно-масової роботи серед усіх верств населення за місцем проживання, навчання ,  роботи та  у місцях масового відпочинку. 

Своїми враженнями з вдячністю обласному центру «Спорт для всіх»   за  проведені заходи з багатодітними сім’ями, переселенцями,  дітьми учасників АТО, пільгової категорії поділилися Тетяна Терехова - Громадська організація «Охорона дитинства. Єдність сім’ї. Соціальна активність», Вікторія Проскурня- Благодійний фонд «Карітас Одеса», Микола Бондаренко Благодійна організація «Сім’я».

Спільно з усіма учасниками наради сформовано план роботи та календарний план фізкультурно-оздоровчих, спортивно-масових заходів на 2020 рік. 

Підводячи підсумки, директор обласної комунальної організації  «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Алла Куликовська  висловила щиру вдячнісь  за тісну співпрацю щодо  розвитку рухової активності, як основного чинника здоров’я та   надання послуг у сфері фізичної культури і спорту усім верствам населення області .