«Олімпійське літо» знову у «Сигналі»

 21.07.2016
Рівненська область

Чергова зміна дитячого санаторно-оздоровчого комплексу «Сигнал», що в селі Олександрія Рівненського району, долучилася до стартів «Олімпійського літа». Це вже третій візит цього літа до «Сигналу» працівників комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Розпочалося спортивне свято з театралізованого дійства. На спортивний майданчик, де вишикувалися діти, факелоносцями був внесений Олімпійський вогонь. Надихнувшись такими подіями та проголосивши «Клятву юного олімпійця», учасники швиденько сформували команди і розпочали виконувати спортивну програму.

Сім команд зайняли свої місця на дистанціях, на яких стартувала завзята і безкомпромісна боротьба. У підсумку було визначено переможців та призерів командних змагань. За сумою місць, зайнятих у естафетах, загальну перемогу здобула команда із символічною назвою «Переможці». Команда «Олімпійці» посіла друге місце, а «Капітани» задовольнилися лише бронзовими нагородами.

Настала черга індивідуальних конкурсів. Взяти участь у них було запропоновано учасникам від кожної команди. Отож, переможцем у накиданні кілець на піраміди виявився Ілля Разкевич. У спортивному конкурсі «Скакалка» перемогла Катерина Нестерова. З обручами у конкурсі «Гімнастичний» найкраще впоралася Іванка Валько. Звання «Володар м’яча» в однойменному конкурсі виборов Ярослав Маначинський.

Переможці та призери командних змагань а також переможці індивідуальних конкурсів нагородженні дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.