Перші старти школярів «Cool Games»

 19.11.2019
Рівненська область

У Рівному вперше пройшов обласний спортивно-масовий захід «Cool Games». Його організатор – Рівненське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Партнерами заходу став комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області. 12 найсильніших дитячих колективів Рівненщини, виборювали перепустку до всеукраїнського етапу.

Місцем зустрічі для проведення командних батлів став НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів - спеціалізована спортивна школа» №26 м. Рівного. Особливістю таких спортивних активностей є те, що вони не потребують спеціальної підготовки учасників. Одна з головних цілей – започаткувати новий формат проведення уроків фізичної культури, зробити їх яскравими та привабливими для молоді.

За підсумками змагань, що проходили у трьох вікових групах, перемогу здобули: наймолодші – учні Рівненського навчально-виховного комплексу «Колегіум», а у двох інших – команди з Володимирецького району та Крупецької ОТГ. Вони і будуть виборювати перемогу у Всеукраїнському етапі, що відбудеться в лютому 2020 року в Києві.