«Рух заради здоров’я» на Рівненщині

 07.08.2015
Рівненська область

Такі змагання проводяться уже третій рік поспіль. Головною метою фестивалю є залучення підопічних до активного проведення дозвілля, пропаганди спорту та здорового способу життя, заохочення різних за віком людей до занять оздоровчою фізичною культурою.

Перший тур фестивалю відбувся 5 серпня 2015 року в комунальному закладі «Острозький психоневрологічний інтернат» Рівненської обласної ради.

Працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, які забезпечують організацію та проведення спортивно-масового заходу, запропонували для учасників спортивні конкурси: «Кільця», «Джерело», «Хокей», «Баскетбол», «Фітбол» та «Дарт».

Після урочистої церемонії відкриття змагань, підопічні інтернату швидко організувалися у команди та наполегливо і старанно виконували всі елементи конкурсів. На спортивному майданчику запанувала атмосфера змагального духу, доброзичливості та позитивних емоцій.

Переможених у змаганнях, звичайно, не було. Адже сама участь у такому заході, можливість провести активно своє дозвілля, набратися вдосталь позитивних емоцій – це перемога кожного підопічного.

Всі учасники нагороджені дипломами, які засвідчують їх участь у змаганнях, від КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх». Також їм дісталися солодкі призи від інтернатного закладу.

Перші етапи фестивалю пройдуть протягом серпня – вересня 2015 року на базі інтернатних установ системи соцзахисту, де підопічні змагатимуться між собою. У другому етапі силами поміряються збірні команди закладів.

Наступний тур Фестивалю відбудеться у комунальному закладі «Рівненський обласний центр професійної реабілітації інвалідів», що в селі Олександрія Рівненського району.