Рухаємося заради здоров’я

 07.04.2017
Рівненська область

Як для вас найкраще розпочати свій ранок? Понад дві сотні любителів активного дозвілля переконані, що це саме масова ранкова зарядка. На Рівненщині вона проводилася з нагоди Міжнародного дня спорту заради розвитку та миру. Організували для учасників такий активний початок робочого дня працівники Рівненського міського центру фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» за підтримки комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області.

Такий захід проводиться щорічно в більшості міст та районів області. В Рівному традиційно місцем проведення зарядки став майдан Незалежності. Основна кількість учасників заходу були школярами та студентами, але й певна кількість дітей та людей старшого і навіть пенсійного віку вирішили долучитися до такої ініціативи. Для них розпочати свій ранок під активну і динамічну музику, це хороша нагода познайомитися з однодумцями і знайти друзів для подальших спільних занять спортом.

Такі заходи не лише об’єднують, а головне – стимулюють пересічних громадян, навіть тих, які просто проходили повз, почати дбати про своє здоров`я. А це мабуть найважливіша функція, яку можуть виконувати подібні форми активності.

Згодом буде встановлено переможців та призерів серед міст та районів області, які визначатимуться за найбільшою кількістю учасників у відсотковому співвідношенні до усіх жителів відповідної території.