В селі Шубків Рівненського району відбувся ХХІ «Турнір пам’яті вчителів» з волейболу

 26.02.2016
Рівненська область

До організації та проведення турніру традиційно долучилися комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області.

Шанувальникам цього виду спорту слід нагадати, що турнір виник в результаті об’єднання двох волейбольних турнірів, присвячених пам’яті шубківських вчителів Юрія Кірієнка та Федора Радовенчика. Тому, після офіційного відкриття змагань, ветерани шубківського волейболу поклали квіти до могил зазначених педагогів, таким чином вшанувавши пам’ять про них.

У змаганнях взяли участь вісім команд – 3 команди представляли Шубківську сільську раду, волейболісти Симонова та Малинівки захищали честь Гощанського району, по одній команді заявили на змагання представники сіл Великий Житин, Олександрія та смт Квасилів.

Змагання проходили у спортивному залі Шубківської ЗОШ. Спершу команди з’ясовували стосунки у двох групах. Потім переможці групових змагань зійшлися у боротьбі за чемпіонський титул турніру. А поєдинок між командами, що посіли другі місця у групах, визначав, хто з них здобуде бронзові нагороди.

Всі ігри проходили у видовищній та безкомпромісній атмосфері. Тому вболівальники, які завітали до спортивної зали, отримали надзвичайно багато позитивних емоцій. Слід відмітити, що у вирішальному матчі зустрілися минулорічні фіналісти – команди Великого Житина та Симонова. Тоді на п’ядестал пошани зійшли симонівці. Цього ж року, взявши реванш, сильнішими виявилися виликожитинці. Фінальний свисток арбітра зафіксував їхню перемогу з рахунком 2:0.

Отож, переможцем турніру стала команда села Великий Житин. Волейболісти з Симонова посіли друге місце. Бронза дісталася команді місцевих спортсменів «Шубків – 2».

За рішенням головної суддівської колегії, найкращим гравцем турніру визнано Пришту Максима - гравця команди з Великого Житина.

Переможець та призери змагань нагороджені кубками , медалями та дипломами.